Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Može li tko ugroziti Plenkovića?

28.11.2018.
u 00:00

Dvije godine na vlasti Andreja Plenkovića

Dvije godine od svog ustoličenja premijer Andrej Plenković sigurno brodi i vodi svoju Vladu. Dojam je kako je uspješno izbjegao sve gospodarske i ekonomske zamke poput Agrokora, Petrokemije, Uljanika i brodogradnje, ali da je preskočio i one političke zamke poput raskolničkog glasovanja o Istanbulskoj konvenciji, kada dio HDZ-ovaca nije poslušno podignuo ruku za prihvaćanje konvencije.

Plenković je u međuvremenu oko svoje Vlade okupio dosad nezabilježeno široku političku lepezu podupiratelja pa se i u svojim nastupima u Saboru, kao sada kada brani novi proračun, ponaša vrlo suvereno.

I po odrješitom i beskompromisnom stavu prema oporbenjacima tu jako podsjeća na sarkastični stil polemiziranja sa zastupnicima koji je nadmoćno prezentirao Zoran Milanović dok je bio premijer...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Bitka za radnike: Tedeschi daje bonus od 4600, božićnicu i dar za djecu od 600 kuna

>>2068. - Pogled u budućnost: Algoritmi će nam servirati vijesti koje želimo čuti

>>Estonski taksi u Zagrebu: Uberi stigla jeftina konkurencija

>>Utkra za Pantovčak: Za Kolindu najopasniji Milanović, bandić i Dalija Orešković

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar nekakav
nekakav
07:31 28.11.2018.

plaće i mirovine idu gore, potpore seljacima stižu, ulaže se i gradi, i tko bi mu bio konkurencija? bero?! on može obećavati što god poželi i sjeti se, al narod, tj. birači, se sjećaju vlade sdp-a, kukuriku koalicije, i znaju da kad su imali svu moć i o svemu sami odlučivali, da nisu rasle plaće i nije bilo ulaganja, pa im ne vjeruju. uostalom, birači sdp-a su većinom 90-godišnjaci, pa.... koga imamo na sceni da imalo kotira? beljak?! petrov? anka? dalija?!! sav njihov politički program je napadanje plenkovića, tj. hdz-a, svojeg programa nemaju, oni bi sve što hdz radi radili drugačije, 'bolje'.

OV
Ovozemaljski
07:57 28.11.2018.

Plenki rastura hrvatsku političku scenu, ovi okolo njega šta galame će uskoro prestat galamit, jer će im saborska plaća postat premala za javno sramoćenje i izigravanje dvorskih luda, tu pogotovo mislim na Marasa, Bulja, Grmoju, Pernara!

BI
binki
07:22 28.11.2018.

Možda marginalci bujanec,glasnović,esih,haso,markić. Jahahahahaha ili lopine brkić.mamić,todorić....hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije