Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nejasnoće oko propusnica
Povratak na članak

Može li se posjetiti bolesnog roditelja u drugoj županiji? Trut objasnio kako sve funkcionira

Intencija ove odluke jest da se ne krećemo, da ostanemo u jednom prostoru, na jednom mjestu jedno vrijeme da zarazu suzbijemo i smanjimo broj zaraženih ljudi. Siguran sam da je svima teško, kazao je Trut

Komentari 7

VL
_________
10:22 21.12.2020.

Alo Trut, ne mislim posjećivati nikoga, niti širiti zarazu. Ja i moji ukućani želimo otići u svoju nekretninu koja sa nalazi u drugoj županiji. Zašto nam je to onemogućeno? Po vašoj milicijskoj logici, smijemo otići u neki hotel ili privatnii smještaj i tamo silom prilike biti u kontaktu sa ljudima iz cijelog svijeta , a ne smijemo otići u svoju kuću u kojoj bi bili sami. IQ na nivou sobne temperature.

VL
DU
Deleted user
08:46 21.12.2020.

To je onaj koji razdvaja maloljetnu djecu od roditelja.tko je to radio u povijesti.

VL
SM
smail
01:10 23.12.2020.

Ovo graniči sa ludošću!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.