Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potencijal – potomci iseljenika

U Hrvatsku se žele doseliti deseci tisuća mladih iz Južne Amerike

16.02.2022.
u 09:25

Potomcima naših iseljenika problem je jezik, a ne postoje programi za njihovu integraciju i snalaženje

Komentara 74

RU
Rubikon
14:24 16.02.2022.

odvratni su vam komentari sta je loše da potomci nasih iseljenika dođu u Hrvatsku kamo srece da hoce

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:13 16.02.2022.

I ja sam iz inozemstva, tamo rodjen. I najljepse mi je kada nas (mentalni ne pravi) seljak objasnjava kako je tamo gdje sam ja rodjen ovako i onako a ovdje u nas nista ne valja. Svim tim zaostalima preporucujem idite tamo gdej mislite da vam je bolje. Oni koji ovu zemlju i narod znaju cjeniti neka dodju i ostanu. Uostalom kada god imas clanak o strancima koji poduze zive u HR uvjek se vidi njihovo cudjenje za to kako nasi ljudi ne znaju odnosno ne cjene ono sto imaju ali vole/obozavaju strani sund. Seljaci (mentalni) i primitivci idite, napravite mjesta za mladi svijet koji zna ovu zemlju cjeniti! A vi rintajte i prepustajte svoju djecu odgoju ulice, drogama, prostituciji, nasilju.

IN
Ingmar
10:38 16.02.2022.

Šta fali Ukrajinkama, ove Hispano imaju ogromne guzice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?