Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nuklearni udar slasticama
Povratak na članak

'Bijeli otrov' je sastavni dio čokolade: Podigla se prašina jer je žele proizvesti bez njega

Propovjednici zdravlja već odavno tvrde kako je šećer "bijeli otrov". Neki proizvođači čokolade zato tržištu žele ponuditi i slasticu bez šećera. Ali sad imaju problem: čokolada može bez šećera, ali ne smije.

Komentari 6

IJ
istina_jako___boli
17:44 06.04.2021.

Smedja cokolada ima i do 6% misijih i stakorskih govana, toliko je dozvolila svejtska prehramena organizacija, ili kako se vec zove. Ako mi ne vjerujete , uzmite u jednu ruku misje govno, a u drugu nesle cokoladu, smedju, pa pomirisitee i usporedite mirise.

VL
GA
Gajger
13:59 03.04.2021.

Čokolada bez šećera, kobasice bez mesa, pljeskavice s umjetnim mesom, kava bez kofeina, pivo bez alkohola, maslac bez masti, kruh bez glutena. sve skupa bez soli, neslano, bljutavo i nikakvo. Jadne buduće generacije koje će morati živjeti u takvom svijetu.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:13 03.04.2021.

I cvijece bez mirisa , seks bez seksa i bez ljubavi i na daljinu , Hrvatska bez Hrvata , narod bez vjere tradicije i buducnosti , MOZEMO

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
15:12 03.04.2021.

ko smatra šečer bijelim otrovom daleka mu kuča od moje ne mora niti uzimat u ničem šečer a nek meni i ostalima ne brani štoli ču ja jesti i kraj priče puna kapa mi je tih famoznjaka koji prodaju maglulu narodu a svrha se dobro zna njihova korist u ime nečeg štolisu oni sebi zacrtali da je ispravno i zdravo što se mene tiče mnogi takvi mogu iči pasti travu bez mene a ja ču se nakrkat krmetine i čokolade pune šečera bez njihovih gluposti i da zvršim ne brani meni da ja nebi zabranio poslije tebi i rekao nisi u pravu svak je dovoljno pametan da sam odabere bez drugog koji če palammmmm da je on ispravan a ja ne

VL
TO
ToniVK
14:56 03.04.2021.

Ovo sve ide u 3 PM. Pa ni voda nam neće biti zdrava za piće za cca godinu dvije. Gdje ovaj svijet ide? Pa pd nečega moramo i umrijeti, bolje od hrane i pića, nego od korone😠😢

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.