Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak:
Povratak na članak

'Možda nisam u pravu, ali dojma sam da je radnike trebalo rješavati kroz outsourcing'

- Nisam vidio efekte koje bi donijeli spin off i outsourcing - rekao je Vrdoljak tijekom konferencije o energetskoj budućnosti Hrvatske.

Komentari 3

KO
kontrasvegaisvakoga
13:23 17.06.2014.

ko o čemu, haenesovci o outsourcingu...dosta se vi izvršili outsourcinga dovodeći na mjesta velikih poduzeća ljude koji tamo ni po čemu ne pripadaju...čitaj hep...a sve na osnovu par tisuća glasova dobivenih na izborima. zahvali ti milanoviću i njegovom političkom sljepilu što si tu gdje jesi i bolje odšuti taj mandat do kraja.

VL
CB
Conan Barbarin
14:13 17.06.2014.

ovog bi vrdoljaka trebalo hitno smijeniti, on je svoju nesposobnost već nebrojeno puta dokazao

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:30 17.06.2014.

E ovaj lik obožava trkeljat strane riječi, poput drage mare ingtid - "đi-di-pi", "autsorsing", "spinof" itd. Vjerojatno misli, kako tako zvuči jako pametno. Inače druže vrdoljak - to s "autsosringom" bi izgledalo ovako: ti, baš onako sasvim slučajno imaš registriranuanu firmu, i gle čuda, jedna od djelatnosti je npr. servis za čišćenje. I onda se ta tvoja firma javi na natječaj, izdampa cijenu i pobijedi. Nakon toga, ti lijepo zaposliš par radnika za nikakvu plaću i s nemogućim radnim vremenom, a profit ostaje vlasniku. Radnicima tu i tamo podijeliš plaće, doprinose im ne plaćaš, rade na ugovor i mijenjaš ih ko čarape.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.