Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvava svađa

Motornom pilom ozlijedio oca i brata

motorna pila, motorka
Ivo Čagalj/Pixsell
12.12.2012.
u 09:31

Nasilni 31-godišnjak je pobjegao, a ozlijeđeni muškarci prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je otac teško, a sin lakše ozlijeđen

Nasilni 31-godišnjak motornom je pilom ozlijedio oca i brata tijekom svađe u Vrtnoj ulici u naselju Kuršancu kod Čakovca u utorak oko 14.15 sati. U dvorištu obiteljske kuće vikao je na brata i izudarao ga rukama po tijelu. Otac ih je uspio razdvojiti, no 31-godišnjak nije odustajao. Vratio se prvo sa sjekirom koju mu je brat uspio istrgnuti iz ruku, a potom i s motornom pilom kojom je po rukama ozlijedio i brata i oca! Nakon toga je pobjegao.

Ozlijeđeni muškarci prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je otac teško, a sin lakše ozlijeđen. Obavljeno je i alkotestiranje, no nisu bili pod utjecajem alkohola. Za 31-godišnjakom se još traga.

>> Naživciran zbog buke motornom pilom htio susjedu odrubiti glavu

Komentara 7

OB
-obrisani-
09:37 12.12.2012.

Sretan sam što imam djecu, curice...

MA
maximinimax
10:53 12.12.2012.

Kuršanec, to su vjerojatno oni koji ima 10% u Međimurju a čine 50% kriminala i o tome se mora šutjeti.

MO
MojeKorisnickoIme
13:06 12.12.2012.

Ma tak nebitno jesi Romi ili nisu...ovakvo ponašanje je za svaku osudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije