Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na cesti

Motorist oduzeo prednost automobilu i poginuo

prometna nesreća, očevid, motocikl
Nel Pavletić/PIXSELL
21.07.2012.
u 15:51

Na križanju nije propustio opel astru vinkovačkih oznaka, no kada je vidio kako je pogriješio, pokušao je zakočiti. Pri tome je pao na kolnik i potom udario motociklom u automobil

Motorist (19) poginuo je u Kozarčevoj ulici u Jarmini kod Vinkovaca. Upravljao je neregistriranim motocoklom aprilia te je oduzeo prednost automobilu kojim je upravljao 23-godišnjak iz Jarmine.

Na križanju nije propustio opel astru vinkovačkih oznaka, no kada je vidio kako je pogriješio, pokušao je zakočiti. Pri tome je pao na kolnik i potom udario motociklom u lijevu stranu opela. Zadobio je teške ozljede i do dolaska hitne pomoći je preminuo. Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić kaže kako poginuli mladić nije imao zaštitnu kacigu, a tijelo je prevezeno na odjel Patologije vukovarske Opće bolnice

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:45 21.07.2012.

više neće da oduzima

ZD
zd3na
20:20 21.07.2012.

"Pri tome je pao na kolnik i potom udario motociklom u lijevu stranu opela." hm, pao sa motora pa udario motorom u auto? kaj je to moguće?

Avatar Bell940
Bell940
07:12 22.07.2012.

ko dva ovna na brvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije