Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drskost na obali

Motociklom se zabio u policajca i pobjegao

Policija
Foto: Pixsell
19.11.2013.
u 11:37

Policajac je vozača u Trogiru pokušao zaustaviti i obaviti kontrolu, ali ovaj se oglušivao i, povećavajući brzinu, krenuo na njega i lakše ga ozlijedio motociklom

Nepoznati vozač motocikla u ponedjeljak je u Trogiru lakše ozlijedio policijskog službenika udarivši u njega motorom kada ga je pokušao zaustaviti.  

Sve je počelo u 11.15 sati na Obali kralja Zvonimira gdje ga je policajac zvučnim i svjetlosnim signalima pokušao zaustaviti. Ovaj nije stao, već je nastavio vožnju do ulice Put Balana. Tamo ga je drugi policijski službenik pokušao zaustaviti, ali nepoznati vozač je, povećavajući brzinu, krenuo motociklom prema njemu i 34-godišnjem građaninu koji su se odmakli u stranu, pokušavajući izbjeći udar. No, vozač je motociklom udario policajca u ruku i lakše ga ozlijedio.

Nakon toga je motociklom udario u željezna vrata, prevrnuo se na kolnik ulice i potom pobjegao s mjesta događaja. Policijskom službeniku je pružena liječnička pomoć. Za počiniteljem se traga.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
stjepan.valjak.1
12:42 19.11.2013.

To je sigurno jedan od stožeraša,oni jako "poštuju" zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije