Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzela mu prednost

Motociklist teško ozlijeđen u sudaru s automobilom

motociklist, policija, nesreća
Petar Glebov/Pixsell
08.07.2012.
u 10:10

Vinkovčanka (43) na raskrižju je oduzela prednost 26-godišnjaku iz Vođinaca koji je vozio motocikl.

IVANKOVO - Sinoć oko 22.30 sati, u Ivankovu kod Vinkovaca, na raskrižju ulica Gorjani i Antuna Gustava Matoša, u prometnoj nesreći teške ozljede zadobio je 26-godišnji motociklist.

Vinkovčanka (43) upravljajući Opel tigrom dolaskom na ovo križanje oduzela je prednost 26-godišnjaku iz Vođinaca koji je upravljao motociklom Kawasaki propisno svojom stranom i ulicom s prednošću prolaska. Kako bi izbjegao udar, motociklist je s kolnika skrenuo u lijevi odvodni kanal, gdje je udario u betonski mostić, a potom i u ogradu obiteljske kuće.

Uslijed udaraca i pada s motocikla, 26-godišnjak je teško ozljeđen zbog čega je zadržan na bolničkom liječenju u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, a 43-godišnjakinja je kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

Komentara 2

VA
Vucin Apostol
11:45 08.07.2012.

Eto šta se dogodi kad ženu pustiš iz kuhinje...

DU
Deleted user
14:31 08.07.2012.

Prestanite oduzimati prednost motorima-oni su ravnopravni sudionici u prometu-ali puno ranjiviji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije