Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Motociklist preminuo nakon nesreće na riječkim Pećinama

motociklist (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
22.06.2010.
u 20:24

Kako je priopćila policija motocikl talijanskih oznaka kretao se ravnim dijelom ceste u pravcu Kostrene i u jednom trenutku je iz zasad neutvrđenih razloga motociklist izgubio kontrolu.

Talijanski motociklist preminuo je u bolnici nakon što je teško  ozljeđen u prometnoj nesreći koja se jučer oko 19 sati dogodila na Šetalištu XIII divizije na riječkim Pećinama.

Kako je priopćila policija, motocikl talijanskih oznaka kretao se ravnim dijelom ceste u pravcu Kostrene i u jednom trenutku je iz zasad neutvrđenih razloga motociklist  izgubio kontrolu nad motociklom i udario u stupiće uz kolnik nakon čega je s motociklom  pao na kolnik. S mjesta nesreće odvezen je u besvjesnom stanju.

 

Komentara 3

MA
mamamata
15:45 23.06.2010.

jadan dečko... niti je vozio naročito brzo, i kacigu je imao... nadam se da će se nakon ovoga netko sjetiti popraviti taj vražji kolnik na pećinama. Cijela šetalište je puna jama, kanala, hupsera... Na tom djelu na kojem je izgubio kontrolu je baš od kopanja plina ostalo uleknuće. Kada prođeš motorom, kao da si u tračnice ušao...

MS
My Soul
14:41 23.06.2010.

jadan. nadali smo se da će ipak preživjeti. tko zna bi li ga spasila jakna sa zračnim jastukom za motocikliste. ima toga za kupiti i u odnosu na to kako može sačuvati glavu i nije pretjerano skupa. otvara se nakon što se u letu s motocikla otrgne osigurač.

MA
mamamata
23:25 24.06.2010.

opet danas na istom mjestu motor sam od sebe rulao po podu, a dečko ležao gotovo na istom mjestu gdje i nesretni talijan... Baš me zanima da li je policija i ovaj puta obavijestila medije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije