Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Motociklist poginuo u blizini Rijeke

motociklist
Pero Lovrović
02.11.2009.
u 14:41

Nesreća u kojoj je na mjestu poginuo motociklist dogodila se nakon što mu je kamion Iveco tvrtke "Convict" riječkih registarskih oznaka oduzeo prednost u blizini gostionice Putnik na Kikovici, na staroj cesti Rijeka-Zagreb.

RIJEKA - Prometna nesreća u kojoj je na mjestu poginuo motociklist dogodila se nakon što mu je kamion Iveco tvrtke "Convict" riječkih registarskih oznaka oduzeo prednost u blizini gostionice Putnik na Kikovici, na staroj cesti Rijeka-Zagreb. Očevid traje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
persetic
10:07 03.11.2009.

Eto, glavno da smo mi motociklisti uvijek prozivani kao luđaci... Ono, nisam ga vidio jer je brzo vozio... Kao, s autima se ne voze brzo! I onda još kažnjavaju za pre glasne ispuhe! Pa trebali bi biti još glasniji kad nas se već ne vidi da nas se bar čuje! U Velikoj Britaniji je policija napravila cijelu kampanju zbog ovakvih stvari! Pitanje je koliko vam treba da primjetite motociklistu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije