Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Motociklist naletio na kombi koji je propuštao pješake i zadobio ozljede opasne po život

Večeras u ponoć se ublažava mjera e-propusnica
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.07.2020.
u 09:50

Muškarac (36) upravljao je mopedom iako mu je vozačka dozvola bila oduzeta

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 17.55 sati u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića, teške i po život opasne ozlijede je zadobio 36-godišnji vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 36-godišnjak pri upravljanju mopedom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, krećući se kolnikom Ulice Stjepana Radića, na ravnom cestovnom potezu, zbog neprilagođene brzine kretanja mopeda gustoći prometa,prednjim dijelom mopeda udario, ispred sebe, u zadnji dio teretnog automobila Fiat Doblo, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 65-godišnji vozač, koji je u trenutku sudara svojim vozilom bio zaustavljen na kolniku zbog propuštanja pješaka koji su prelazili kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. 

Nakon udara u teretno vozilo vozač mopeda se s mopedom odbio, a potom s mopedom udario u lijevi bočni dio osobnog automobila Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, 30-godišnjakinje, čije se vozilo nalazilo propisno parkirano uz južni rub kolnika. Tom prilikom nakon udara vozač mopeda s mopedom pada na kolnik. O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 36-godišnjeg vozača mopeda će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog počinjenih prometnih prekršaja - istakla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
ajdemipopusi
11:35 07.07.2020.

Sreca za pjesake, spasio ih kombi inace bi ih taj kreten pobio na pjesackom prelazu. Skuplje ce ga kostat kazne ako prezivi nego vlastita sahrana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije