Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Smoljancu

Motiv još nije poznat: Brat (70) ubio nožem godinu dana stariju sestru

Foto: Nikola Čitluk/Pixsell/Google maps
22.05.2020.
u 12:22

Iz PU Ličko-senjske kažu nam da istraga još uvijek traje, stoga ne mogu iznositi detalje

Cijelu noć s četvrtka na petak trajao je očevid u mjestu Smoljanac u Općini Plitvička Jezera tijekom kojeg su djelatnici PU Ličko-senjske, u suradnji s karlovačkim Županijskim državnim odvjetništvom, izuzimali dokaze i tragove na mjestu ubojstva. Kako doznajemo, ubojstvo je počinjeno nožem.

Policija je dobila dojavu iz Centra 112 da se oko 20 sati u četvrtak navečer u Smoljancu najvjerojatnije dogodilo ubojstvo; muškarac koji je kao svjedok tražio pomoć policije i hitne pomoći jer se uplašen bojao da je dogodilo ubojstvo, nažalost, bio je u pravu. Iako su djelatnici Hitne pomoći i policije ubrzo došli na mjesto događaja, mogli su samo utvrditi da je ubijena ženska osoba.

Iz PU Ličko-senjske kažu nam da istraga još uvijek traje, stoga ne mogu iznositi detalje, no potvrđuju da je još sinoć uhićena osoba za koju se sumnja da je počinila ubojstvo te da je riječ o osobi od 70 godina.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o obiteljskoj tragediji, da je brat, nakon svađe, ubio vlastitu sestru koja je bila godinu dana starija od njega. Motive još uvijek istražuje policija. 

Ključne riječi

Komentara 2

AJ
ajdemipopusi
12:27 22.05.2020.

Tko ce koga, ako ne svoj , svoga.

BR
branka1958
12:30 22.05.2020.

Raspodjela imovine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije