Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Motikom i nožem nasrnuo na policajca

policija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
03.07.2017.
u 11:15

Oglušio se na zahtjev policajaca da utiša glazbu, počeo je s nožem i motikom u ruci prijeteći mahati, a u jednom je trenutku zamahnuo motikom

U selu Podbrest u Međimurskoj županiji uhićen je 61-godišnjak koji je nožem i motikom nasrnuo na policajce.

U subotu oko 22.40 minuta, pod utjecajem 1,65  promila alkohola, narušavao je javni red i mir puštanjem glasne muzike. Oglušio se na zahtjev policajaca da utiša glazbu, počeo je s nožem i motikom u ruci prijeteći mahati, a u jednom je trenutku zamahnuo motikom prema jednom od policajaca, nakon čega je uhićen.

Bit će prijavljen zbog napada na službenu osobu i narušavanje javnog reda i mira, a kaznene prijave zaradili su i 51-godišnjakinja te dvojica maloljetnika (vjerojatno supruga i sinovi) koji su pokušali spriječiti privođenje nasilnika blokiranjem dvorišnih vrata.

Komentara 2

SA
savjest1234
16:41 03.07.2017.

Nudio policajcu motiku da mu pomogne ogrnuti krumpir a nožem da si odreše malo špeka !!

DU
Deleted user
13:19 03.07.2017.

Dragi moj Beti Ivči, to ti i jest i nije vijest. Imam ti i ja jednu povezanu s promilima ali puno dramatičniju. Naime, sinoć se Skluliber Franc u birtiji u Trnju Jezuševom pokraj Špičkovime tak' naroljal i našvajsal da je zahrkal za stolom, a kad ga je konobarica prodrmala da je fajrunut i da treba platiti kaj je popil, isti se jednostavno porigal po njezinom širclu. O nastavku te životne drame ne bih obaj put, ionako ga je lako zamisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije