Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODA SE JOŠ NIJE POVUKLA

Mostovci dostavili pomoć poplavljenima u Sisačko-moslavačku županiju

Foto: Most
1/7
05.04.2018.
u 16:41

Jako mi je drago da se Most odlučio pomoći ljudima jer ovo je danas izgledalo strašno, rekao je Sladoljev.

Saborski zastupnici Robert Podolnjak i Marko Sladoljev danas su zajedno s predsjednikom Mosta i potpredsjednikom Sabora Božom Petrovom prikupljenu pomoć za poplavljena područja dostavili u Sisačko-moslavačku županiju. 

Već nekoliko dana Mostovci iz različitih krajeva Hrvatske prikupljaju hranu i potrepštine obzirom da su Sisačko-moslavačka i Ličko-senjska županija najugroženije poplavama. Iz zagrebačkog ureda Mosta prikupljena pomoć je jutros krenula prema Sisačko-moslavačkoj županiji. Voda se još nije puvukla i određena područja su i dalje teško dostupna stoga je vrijedna ekipa Mostovaca čamcem dostavila pomoć domovima i obiteljima do kojih se ne može doći. 

- Kada se voda povuče trebat će i dalje pomoći ljudima da stanu na noge i obnove svoje domove, tako da je ovo tek “prva ruka” pomoći. Bit će im potrebno sve od građevinskog materijala, preko dezinfekcijskih sredstava do kućnih pomagala, uređaja i odjeće. Apeliramo na sve ljude da pomognu, raspitaju se, mogu donijeti pomoć u Most, uplatiti financijska sredstva u Crveni križ, što im je god zgodnije. Bitno je da ne zaboravljamo stvarne probleme i stvarne ljude. Političke teme na žalost najčešće nemaju nikakav doticaj s ljudskim životima i stvarnošću i to moramo mijenjati - izjavio je Božo Petrov

- Jako mi je drago da se Most odlučio pomoći ljudima jer ovo je danas izgledalo strašno. Potpuno su odsječeni od svijeta i svaka pomoć im je dobrodošla. Sad idemo prema Hrvatskoj Kostajnici dostaviti jedan dio Crvenom Križu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje tamo - istaknuo je saborski zastupnik Marko Sladoljev.

1/7

Komentara 2

MI
mikk
18:26 05.04.2018.

Dio duga konzuma se mogao prebit ovako kroz donacije proizvoda...i tako će otpisati drzava dug, nije li bolje dobiti proizvode za caritas i one kojima treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije