Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA FRA IVANA DUGANDŽIĆA
Povratak na članak

Mostarski biskupi nisu željeli istražiti Međugorje! To im je nametnuo Ratzinger

Knjiga “Međugorje u očima mjesnih biskupa Žanića i Perića – na temelju dostupnih dokumenata“, otkriva dramatične zakulisne igre i mnogi je već sada

Komentari 27

SV
Sveznadar
06:18 26.11.2020.

Ne zalijećite se osporavajući Međugorje. Nemojte požaliti što tastaturom osuđujete i imate svoje viđenje protiv Međugorja, koje ne bi trebalo širiti. Jer, mnogi su tamo našli mir i postali bolji ljudi. Mnogo je potrebitih koji se neće složiti s vama, jer su tamo našli i utjehu i pomoć. Kad bi ste znali koliko ljudi tamo dolazi više puta iz svih krajeva svita, nadam se, da bi onda poštovali njihov izbor kojim uspješnije žive.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:17 25.11.2020.

Jedino pravo ukazanje do sada je bilo ono, kad su svi mještani Međugorja postali vidioci, jer su vidjeli Zdravka Mamića.

VL
PU
Puky2
22:52 25.11.2020.

U Njemackoj modjugorje nazivaju Religion Betrug...

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:23 26.11.2020.

Postoji knjiga “Ogledalo pravde" koju je objavio Biskupski ordinarijat u Mostaru o "navodnim ukazanjima i porukama u Međugorju”, koju je priredio tada don Dražen Kutleša. Dražen Kutleša je rođen u Duvnu (danas Tomislavgradu), Bosna i Hercegovina, 25. rujna 1968., danass nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije i apostolski je upravitelj Porečko-pulske biskupije. Knjiga je besplatno dostupna na stranicama Bkiskupskog ordinarijata u Mostaru. Kako je svojedobno rekao tadašnji mostarski biskup Ratko Perić "Crkva se ne da izrugivati te je ona deset godina kanonski ispitivala i izrekla svoj mjerodavni sud da nema dokaza da se u Međugorju radi o nadnaravnim ukazanjima. Niti jedno od vidjelaca nije prigrlilo duhovni poziv." Biskupi su vezano uz vjerodostojnost ukazanja u svojoj Izjavi objavljenoj u Zadru 10. travnja 1991. godine zaključili da “…Na temelju dosadašnjeg istraživanja ne može se ustvrditi da se radi o nadnaravnim ukazanjima ili objavama.” Fra Tomislav Vlašić je uz fra Zovka osoba koja je podučavala vidioce kako govoriti ako ih nešto pitaju. Danas je Vlašić vođa protukatoličke sljedbe u Njemačkoj, a katolička crkva ga je i službeno izopčila. Postoje dokazi da je Vlašić iskoristio povjerenje i spolno općio sa redovnicama tijekom svoje vjerske službe. Izgledne su manipulacije djecom u počecima međugorskog slučaja, to je nanjelo tešku štetu u vjerodostojnost samih ukazanja i reda franjevaca, uz ogroman novac kojeg su svi povezani s vidiocima stekli u kratkom roku.

VL
Avatar Joja
Joja
07:58 26.11.2020.

Ne dirajte nase svetiste, ni mi ne diramo vas Kumrovec . Voli svoje i postuj tudze

VL
BE
belototo
00:49 26.11.2020.

Istražiti što, marketinško-turističku prevaru?

VL
RO
romobil
07:26 26.11.2020.

Fantastične tvrdnje idu uz fantastične dokaze....prvih u izobilju, potonjih nigdje.

VL
MA
marta22
23:47 25.11.2020.

Predugačak, konfuzan i tendenciozan članak. Puno riječi, a ništa nije rečeno.

VL
NE
nemanatrag
07:37 26.11.2020.

Dvoje, troje nešto "vidjelo". Milijuni nisu vidjeli ništa. Da mudro zaključimo: Istinito je!

VL
DU
Deleted user
07:39 26.11.2020.

Vidjelica Vicka je dobro prošla, na gospi zaradila hotel, vilu sa apartmanima uz samo more gdje je nasula beton na stijene koje se smatraju pomorskim dobrom i gdje tjera druge ljude sa pomorskog dobra samo kako bi njezini gosti imali gdje leći na pomorsko dobro! Znate što je najbolje, sama Vicka ne zna da ima vilu sa apartmanima pa kada su joj pokazali da je ona upisana u katastru onda se sjetila da ima vilu! Bože da li ti sve ovo vidiš i kako komentiraš?

VL
JE
jesenica
07:07 26.11.2020.

Bijo sam dole ali tamo vjera postranska stvar novac se prikazuje za svakim čoškom.

VL
CH
chanchir
07:09 26.11.2020.

Bija sam u Međugorju....Možete kupit Isusovu mamu u raznim veličinama.....

VL
SL
slavenZadravec
07:57 26.11.2020.

Muljatori uvijek prvi skuže muljažu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.