Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST PROZIVA BIVŠE PARTNERE
Povratak na članak

'Poskupljenje naknade je legalizirana pljačka građana i poduzetnika'

„Tako ministar može biti svatko! Čestitam HDZ-u i HNS-u na dosljednosti u energetskoj politici,“ zaključio je Mostov Panenić.

Komentari 11

VV
VVJERODOSTOJNO
18:55 30.08.2017.

Ministar Ćorić nije poduzeo niti jednu aktivnost kojom bi povećanje naknade raspodijelio upravo na one koji ostvaruju najveću korist već je cjelokupan teret prebacio na hrvatske gospodarstvenike i građane i time je pokazao da je takoreći klonirani Plenkovič ..........na finini i perfidni način gleda te u oči i prodaje demagogiju koja se kasnije pokaže da je to značajni novi namet i pljačka građana i poduzetnika....samo je pitanje do kada će to ovaj napaćeni narod moči izdržati.....

VL
DU
Deleted user
20:13 30.08.2017.

pa struja kao struja nije skupa nego su skupi nameti ,10knočitenje,16kn jednokratno,mrežarina itd,itd

VL
DL
dr Luigi
21:20 30.08.2017.

Zar ste iznenađeni,pa zna se tko je na vlasti,da niste možda očekivali kakvu olakšicu za građane

VL
DU
Deleted user
19:27 30.08.2017.

Pa mora netko da plati dugove Agrokroa za struju, nije dosta da plaćamo višegodišnju pljačku koju su šuteći odobravali ovi domoljubi iz vjerodostojne stranke.

VL
DU
Deleted user
10:26 31.08.2017.

za takva rješenja možemo za premijera i vladu imati moju baku i ona bi bolje vodila državu dići cijene i povećati poreze zna svako nije potrebno nikoga plaćati za to -političari su debelo preplaćeni

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
22:49 30.08.2017.

....a Vrdoljak se smije kako je sve "dobro prošlo" Partija hdzsdp šuti jer oni "uzimaju" na drugim stranama! Sad je i mafijaški prirepak namiren a će bit malo mira do nove prilike....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:49 30.08.2017.

I sad nema ni jednog Hdzovca s komentarom. Cak nema ni desnicara. Hrvatska sirotinja i njihovo prezivljavanje je potpuno nebitno tzv. domoljubima. Thompson i Zds je najbitnija stvar u zivotu.

VL
DU
Deleted user
23:12 30.08.2017.

Ma nema veze tih 20 kuna......glavno da vlada vjerodostojno ispunjava svoja obećanja. Smanjio se broj županija i općina, državna administracija je prepolovljena, gospodarstvo cvjeta oslobođeno silnih parafiskalnih nameta a mirovinski i zdravsteveni sustav je bolji nego ikad. Ustvari nema nikakve razlike između hdz- i sdp-a osim što su jedni puno primitivniji i mentalno zaostaliji.

VL
DU
Deleted user
08:01 31.08.2017.

Čemu se čuditi ovakvim stvarima? Pa jedina mantra ekonomskog dijela vlade je da se proračun dobro puni. Pa kako se neće puniti kada i uz ovako niski dolar mi i dalje plaćamo skupo gorivo? Prije je mantra bila jaki dolar. Sada više nitko o tome niti spomena. Samo pričaju o punjenju proračuna, ali ne i o smanjivanju rashodovne strane. Itd.

VL
DU
Deleted user
10:34 31.08.2017.

Najveći kriminal, u RH, dolazi sa ranga ministra. Moje je mišljenje da državno odvjetništvo to ne može procesuirat,i bez odobrenja premijera. Očito takvog odobrenja nije bilo. Da stvar bude zanimljivija, cijela ova priča oko naknada vjetro-elektranama je ušla kao nadopuna zakona gđe.Opačić o subvencijama struje za siromašne. No, ostavimo sad po strani tadašnjeg resornog ministra gosp.Vrdoljaka i tadašnjeg premijera gosp. Milanovića, pa si postavimo pitanje, što je s dobiti HEP-a? Dobit je tako velika, a opet se taj, novi trošak naknada svaljuje na građane? Od racionalizacije tvrtki u državnom vlasništvu koji su monopolisti na tržištu, očito nema ništa. Još jedna jalova vlada i još 3 izgubljene godine.

VL
AO
ante.oreskovic75
14:23 31.08.2017.

Komentari na nivou mostovaca!Ne treba ništa plaćati sve će platiti država(tko zna od kuda)! Za mene je problem što eto plača i mostovce koji su uvijek najpametniji!Ne razumijem nikako zašto su dozvolili da ih dva puta najure?Valjda da zato što im je nedostajao najpametniji,Petrina!A da ga u društvo opet pozovu i pokušaju ponovo?Blago nama sa njima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.