Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakonski prijedlog podržala cijela oporba
Povratak na članak

Most traži objavu svih troškova političara

Grmoja je pritom podsjetio da je Most još lani isti zakonski prijedlog uputio u saborsku proceduru, a sad ga ponavlja smatrajući da je u vrijeme aktualne krize dobar trenutak da se otvori rasprava o takvom zakonskom rješenju

Komentari 7

MA
MaoZeTung
14:10 05.05.2020.

Bravo Most

VL
DD
ddh
14:30 05.05.2020.

To je cisto politikanstvo. Postoje revizije, svaka kuna koju politicari trose se zna i na revizijama je, da utvrde eventualne nepravilnosti i da to prijave DORH-u. I to nije lektira za narodno razveseljavanje. Nek Petrov da podatke o tomu, kakoo je dobio kredit po povlastenim uvjetima i izmisljenim clanovima obitelji. To je cisto bulaznjenje nesposobnih i zavidnih. Oni ne mogu podnijeti to, da Premijer ima veliki ugled u svijetu, ali i kod svih normalnih hrvatskkih gradjana. I to ih ubija.

VL
Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:49 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

VL
Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:40 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

VL
DI
DinkoD
14:07 05.05.2020.

Grmoja sta lupas gluposti, kakve veze ima taj zakon u ovom trenutku?

VL
DU
Deleted user
14:10 05.05.2020.

Ovi iz Mosta svako malo pozivaju na ostavke, a zašto ti Grmoja i tvoj Petrov niste podnijeli ostavke nakon katastrofalnih rezultata Euro izbora kada ste govorili da ćete dobiti 2 mandata i da idete po treći a na kraju potopop i nula mandata - kada ćete podnijeti ostavku da vas više ne slušamo i ne gledamo - licemjeri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.