Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Most predstavio kandidata za Split: U bitku ide ugledni profesor Grković, evo tko je on

Most
19.02.2021.
u 18:38

Kao liječnik u Upravnom vijeću splitskog KBC-a je odbio poslušnost tadašnjem ministru zdravstva Milanu Kujundžiću

Pročelnik Katedre za anatomiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu dr. Ivica Grković bit će kandidat Mosta za splitskog gradonačelnika. Most je i službeno potvrdio svog kandidata kojega će predstaviti sljedeći tjedan.

Grković je, dodajmo, doktorirao na Zavodu za anatomiju i neuroznanost Sveučilišta u Melbourneu. Najistaknutije splitsko ime Mosta je Ante Čikotić tako da se očekivalo kako će beskompromisni gradski vijećnik u utrku, no kako je rekao, 'Grković je bolji kandidat'.

Grković je objavio i video na kojem se pobliže predstavio javnosti. Pogledajte ga u prilogu: 

- Nama je cilj biti u izvršnoj vlasti da bismo napravili promjene na bolje. Ne oporba niti vlast radi vlasti, to je 'novo normalno' kojem trebamo težiti. Grković je čovjek skroz drukčijeg mentalnog sklopa i vjerujem u uspjeh - komentirao je Čikotić za Dalmatinski portal

Široj javnosti Grković je poznat kao aktivist u Građanskoj inicijativi U ime obitelji koja je provela referendum o braku. Osim toga, kao liječnik u Upravnom vijeću splitskog KBC-a je odbio poslušnost tadašnjem ministru zdravstva Milanu Kujundžiću i odbio glasati 'po naputku politike'. Presudio je njegov glas da na čelo bolnice dođe dr. Julije Meštrović.

 

 

Komentara 3

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:49 19.02.2021.

Grković: Nama je cilj biti u izvršnoj vlasti da bismo napravili promjene na bolje. Ovima u Saboru, iz iste stranke, to nije cilj!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:58 19.02.2021.

tipicni mostovac destruktivne naravi. cime se ovaj moze pohvaliti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije