Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

Most opet promašio metu 'lex Vlahušićem'

Most je pokušao eliminirati Vlahušića zbog toga što je uvjetno osuđen, ali su si zabili autogol jer nisu pozorno pročitali presudu...

Komentari 5

SU
sufit
15:15 05.12.2016.

Da Vlahusic ima i zeru morala davno bi odstupio s mjesta gradonacelnika. Most s tim nema nikakve veze

VL
TO
tolitol
18:27 05.12.2016.

Kakve li nakaradne logike! Most tobože "promašio" metu, ali nisu je promašili ni Vlahušić ni HNS, a ni sadašnja oporba koji su Hrvatsku i na ovaj način još jednom pokazali kao zemlju političkih nakaradnosti. Svaka čast mostovcima. Treba se još takvih "lexova" uputiti u proceduru i izglasovati pa neka se tome iščuđava tko god hoće.

VL
DO
dobarsavjet
14:42 05.12.2016.

Božo bi preko noći želio postati gospar, iz Metkovića upravljati Dubrovnikom?

VL
SC
Schlosser
00:13 06.12.2016.

Opet se napada Most koji pokusava nesto napraviti tj. ispuniti obecanja a stiti se kriminalce sa pravimocnim presudama.To ima samo na Balkanu da civjek sa pravomocnom presudom ili netko tko prizna kruminalnu radnj i dalje moze biti biran na drzavne funkcije.Da imaju imalo morala sami bi podnijeli ostavke i nebi se vise bavili politikom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.