Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što donosi politička 2022.

Most kralj protestnih birača, ali što kada pandemija prođe?

Zagreb: Miro Bulj s kolegama uz prosvjednike protiv COVID potvrda na Trgu žrtava fašizma
Marko Prpic/PIXSELL
11.01.2022.
u 06:33

"Što više birača platforma Možemo! razočara, to će se više lijevih birača vraćati SDP-u. Ne vidim tu zasad velikih zasluga Peđe Grbin", kaže politički analitičar Mate Mijić

Komentara 24

Avatar ribafish_mmmmmm
ribafish_mmmmmm
06:41 11.01.2022.

nece proci

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:35 11.01.2022.

Nakon pandemije, ponovno će isplivati korupcija. Bit će posla.

LO
lonicera
07:09 11.01.2022.

U ovoj pandemiji MOST se zalagao za demokratska načela. Možemo kao i cijela ljevica je pristala da se krše demokratska načela. To je jedan od razloga zašto Možemo žestoko pada. Nakon preuzimanja vlasti Tomislav Tomašević se nije snašao u ulozi gradonačelnika. Iskreno, teško bi itko mogao plivati u tom blatu koje je ostavio Bandić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?