Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA RASPRAVA U SABORU
Povratak na članak

Most: HDZ nabrzinu želi donijeti zakon kako narod ne bi saznao koliko novca sebi dodjeljuju

Podolnjak: Lokalni se proračuni prisilno harače.

Komentari 7

LA
laganela
07:41 22.03.2019.

Što god mislili o mostovcima, ljudi su uporni i ustrajni. To im se treba priznati. A političke stranke se stvarno ne trebaju razbacivati novcem na izborima..

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:14 22.03.2019.

vidim Mosta je i dalje redovita meta lijevo & desne Udbe ......pozdrav partijskim trolovima iz osunčane Irske

VL
Avatar comparator
comparator
08:06 22.03.2019.

Državni dužnosnici su najsigurniji platiše i zato banke rado odobravaju kredite zastupnicima jer ako usfali oni jednostavno podignu u državnu kasu i "mirna -Bosna" !

VL
IB
iva.begovic
06:41 22.03.2019.

Kako bi svijet izgledao da USA nema ravnotežu u Rusiji i Kini? Gadno. E pa, upravo tako gadno je u Hr jer nema poltičke protuteže. A razlog zašto je tome tako je upravo stranka Most koja je propustila povijesnu šansu i izabrala koalirati sa HDZom. Gospodo iz Mosta, vi se sada doista često trudite, ali " mlijeko je proliveno", the game is over, kriminal je zacementiran.

VL
IB
iva.begovic
00:23 22.03.2019.

Kada profunkcionira Državni inspektorat, tek tada će se vidjeti što je financiranje stranke. Zna se, koje. Ovo je kikiriki naspram donacija koje će se tada početi slijevati u stranačku blagajnu. Kako skinuti 17 inspekcija s vrata? Zna se, kako.

VL
PR
prajdali100
08:00 22.03.2019.

Čim je na čelu stranke psihijatar nema tu sreće.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.