Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužili ga za mobing
Povratak na članak

Most žestoko po ravnatelju HAKOM-a: 'Prekršajno ste kažnjeni zbog zabrane sindikata'

"Vaša rasprava vodi osobnoj raspravi između vas i gospodina Lučića. Imate li nekog iz svoje ekipe tko bi tamo trebao sjesti?", pitao je Ivica Mišić (Promijenimo Hrvatsku) zastupnike Mosta

Komentari 3

OB
ObrenM
14:26 13.10.2017.

Zalosno je kako Boric i ostali "plavci" udaraju po Grmoji.Ne odgovaraju na pitanja o postenju ravnatelja Hakoma vec postavljaju pitanje kako je mogao to saznati.To je vec vidjeno u aferi vojnih vozila i tadasnjeg ministra Roncevica.Tada Hebrang nije sporio krivnju vec je trazio temeljitu istragu,tko je izdajnik.Vidljivo je da krimen nije kaznjiv,vec izvor imformacija.

VL
DU
Deleted user
21:42 13.10.2017.

Korupciji i podrsci podobnih i poslusnih nema kraja. Hrvatsko politicko tijelo je gore nego najgore postojece svjetske smrtne I neizljecive pandemije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.