Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čemu zapravo služe?

Moskva postavlja zahodske kabine otporne na terorističke napade

Kemijski WC
Arhiva VL
10.06.2011.
u 14:11

Svoju neuništivost nove će kabine moći zahvaliti vrlo čvrstom armiranom betonu.

Rusija je česta meta terorističkih napada, a nađete li se ondje, dobro je znati da vam glavu može sačuvati javni zahod. Moskovske gradske vlasti uskoro bi trebale postaviti prvu javnu zahodsku kabinu “otpornu na vandale i teroriste”. U njoj će biti toplo i usred najljuće zime jer se temperatura neće spuštati ispod 16 stupnjeva, a neće je moći uništiti ni bomba postavljena u njezinu unutrašnjost.

Svoju neuništivost nove će kabine moći zahvaliti vrlo čvrstom armiranom betonu. Iako se stanovnici Moskve još sjećaju siječanjskog terorističkog napada u zračnoj luci Domodedovo u kojem je život izgubilo 30 ljudi, mnogi se pitaju čemu će novi zahodi služiti i je li to bacanje novca.

Zahodi otporni na bombe građanima neće donijeti sigurnost, s obzirom na to da se napadi događaju uglavnom na mjestima gdje je koncentracija ljudi velika, a mnogi se šale da će kabine spasiti život jedino onima kod kojih se fiziološke potrebe jave u pravo vrijeme.

Komentara 3

HE
hellbani
11:07 15.06.2011.

imamo i mi isto toliko skupe., ali ne i kvalitetne zahode u Zagrebu... samo pitajte Bandica, koliko se para opralo na njima :)...

BI
Bisera
22:29 25.06.2011.

APametni Ruje ,mož svašta radit unutra ooooooooooooooooooooooooooooooooooto nije ljijepo od mene...........možeš i šetat..

NA
new age
14:39 26.06.2011.

bolje da postavljaju protiv smrada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije