Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJU SE OPORBENI PROSVJEDI ZA VIKEND
Povratak na članak

Moskovski sud će u četvrtak razmotriti žalbu Navaljnog na 30-dnevni pritvor

Deseci tisuća ljudi sudjelovali su na prosvjedima u subotu na kojima se tražilo njegovo puštanje iz pritvora

Komentari 2

IV
IvanSplit
15:01 26.01.2021.

Protest je napravljen protuzakonito tj ne prijavljen protest.Pogotovo u doba Korone.kad je cjela Europa u kavezu oni dosli protestirat i zaraza se siri. Treba mnoge potrpat u zatvor vidili smo u Americii su strasne kazne koji su razbijali i uslii u parlament.Kazne su izmedu petnest i dvadeset pet god zatvora.Ali mi smo u EU trebamo pisat o tome kako je u Holandiji ni rjeci. Iako su tamo barikade pravi rat na ulicama Amsterdama i drugi gradova ..Tamo policija udara ... na konjima na demonstrante strasno. Iz vodeni topova na prosvjednike na cicoj zimi strava. Nase novine o tome trebaju prvo pisat ne sta je u Rusiji,ili drugdje.. Jer mi smo u EU ili dase nebi saznalo ne pisemo u ime demokracije..Sve velike demokrate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.