Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub HNS-a u saboru
Povratak na članak

'Mornarove izjave oko plaćanja školovanja su neprihvatljive'

Ova izjava svjedoči o nerazumijevanju temeljne i elementarne činjenice poput one da je proračunski novac javni novac poreznih obveznika, a ne nikakav ''državni novac“, napominju članovi Kluba zastupnika Hrvatske-narodne stranke – liberalnih demokrata

Komentari 7

IV
ivanlovin
15:34 28.11.2014.

Hns uvijek ulizice, neka mi objasni HNS kako ovo nije dobra ideja. Ljudi zavrse faks kod nas, drugi ubiru njihovo znanje a nase skolstvo sve jadnije i jadnije

VL
Avatar tajar
tajar
22:45 28.11.2014.

Kako to, da se HNS, stranka "liberalnih demokrata", ograđuje od liberalne ideje svog koalicijskog partnera?

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
15:29 28.11.2014.

Nazalost, Mornarova nekompetentnost usporediva je sa nekompetentnoscu ostalih ministara u Milanovicevoj Vladi. Ako studenti trebaju drzavi vratiti novac koji je u njih ulozen za studiranje, tada bi i drzava trebala vratiti novac njihovim roditeljima, koji su kroz doprinose placali skolostvo.. No kao sto rekoh, posto je iz Milanoviceve Vlade, nema prostora cudjenju.

VL
ZV
zvocalo
20:56 28.11.2014.

Da u ovoj državi ima mjesta za školovane i sposobne nebi oni odlazili van. Liječnici po godinu dana čekaju na posao a pogotovo ako nemaju dobru vezu. Znaći završio si faks e sad krepaj od gladi jer u našoj državi nema posla a ako odeš van plati . Ma vidi ti pametnjakoviča.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.