Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARA SAN JUAN
Povratak na članak

Mornarica otkrila posljednju poruku koju su dobili s nestale podmornice

"Podmornica je izronila i prijavila kvar, zbog čega je joj je zapovjedništvo naredilo da se vrati u njenu mornaričku bazu u Mar del Plati", rekao je.

Komentari 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
19:12 20.11.2017.

Argetinska vlada je izgubila podmornicu sa 44 -ro ljudi... a naša je izgubila državu sa 4,5 miliona ljudi...

VL
DU
Deleted user
20:47 20.11.2017.

"nestala prošlog tjedna na južnom Atlantiku".....kaze se U juznom atlantiku, u sjevernom atlantiku, u indijskom oceanu, u jadranu.....a moze samo nestati na brdu ili na livadi,

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:43 20.11.2017.

Svi su izgubili svoje države . Od onih sa nekoliko miliona pa oni sa desetcima miliona , pa stotinama miliona pa čak i ove dvije koje broje stanovništvo u milijardama .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.