Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar obrazovanja
Povratak na članak

Mornar: Nema govora o odustajanju od građanskog odgoja

Ministar obrazovanja najavio je da će se promijeniti kurikulum u školama a njegova je velika želja da informatika bude uvedena kao obavezan predmet.

Komentari 7

OL
olrajt
13:21 24.06.2014.

....dečko dobio packe od partije pa odustaje odmah od ranije rečenog!!!

VL
Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
13:27 24.06.2014.

kupiti dovoljno računala ... ima ih po podrumima škola koliko želiš... bacanje novaca kad ionako nema kadra ni programa

VL
PO
ponavljac
12:15 25.06.2014.

Mornar razočarao si me , očekivao sam od jednog inženjera dodatno jačanje matematike, fizike, kemije i ostalih znanja koja su potrebna za razvoj i usvajanje tehnologija, a ne da se uvode nakaradni premdeti poput ovih kojekakvih odgoja . Znam da ti nije lako komunicirati sa ovim neobrazovanim šljamom , ali sam očekivao više čvrstine od tebe. Naravno sa uvođenjem nakaradnih predmeta eto prilike za zapošljavanje još nekoliko tisuća parazita i štetočina u obrazovnom sustavu

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:39 24.06.2014.

što je s e-udžbenicima? Polomiše nam djeca kičme pod teretom knjiga, a nakladnici od para koje zgrću na njima.

VL
DU
Deleted user
15:48 24.06.2014.

E moj Mornaru, u kakvu ekipu si ti došao, pazi da sačuvaš zdrav razum a ako želiš nešto dobro napraviti za zemlju morati ćeš ići protiv njih, da li si spreman na sukob sa hohštaplerima, ako nisi nećeš ništa napraviti.

VL
SM
smogismogi
17:42 24.06.2014.

Građansko obrazovanje određuje politički sustav u kojem se građansko obrazovanje provodi! Svi politički sustavi imali su svoju inačicu građanskih standarda i pripadnog obrazovanja. "Obrazovali" su druge isključivo iz razloga, da postojeći sustav i njihove pozicije održe. Sjetite se "moralno političkogog odgoja" kao nekadašnjeg predmeta u školama. Sustav, koji je na pozicije doveo neobrazovane, moralno suspektne i prezrene ljude. Danas građani Hrvatske "uživaju" plodove takvog odgoja.

VL
Avatar milan.ogrizovic1
milan.ogrizovic1
13:49 24.06.2014.

Zdravstveni odgoj i građanski odgoj su neophodni za buduće naraštaje i moraju se naći u osnovnim i srednjim školama. To nije nikakva STRANAČKA doktrina nego je to zahtjev današnjice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.