Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNIK/MORNAR
Povratak na članak

MORH zapošljava 350 osoba, objavili su i posebne uvjete koje morate zadovoljiti

Prije prijma u službu u OS RH kandidati će proći odabirni postupak tijekom kojeg će kandidati koji nisu ispunili uvjete biti isključeni na temelju službenih podataka iz vojne evidencije, rezultata psihologijskih ispitivanja i zdravstvenih pregleda

Komentari 5

MO
moškov
13:54 17.04.2019.

Sto vojnicima dosadilo cuvati plantaze maka u afganistanu ...pa traze nove ili su se povecale povrsine plantaze maka...

VL
DU
Deleted user
13:22 17.04.2019.

U zemlji staraca traziti osobe do 30 godina?

VL
EL
elkomadante
12:31 17.04.2019.

rent a hire soldier

VL
PR
prajdali100
12:30 17.04.2019.

Obučen i motiviran vojnik je čudo.Ipak, da bi svoje zadaće uspješno izvršio mora biti opremljen modernim naoružanjem.Bojim se da sve više, u tehničkom opremanju, zaostajemo za susjedima, posebno za Srbijom.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:08 17.04.2019.

Kandidati izvjesno moraju ispunjavati uvjete u pogledu životne dobi, vjerodomoljubne pripadnosti, te članstva ZNA SE. Neće se valjda primati kojekakvi izrodi, kojima treba poželjeti sretan put u svijet u jednom smjeru. Naravno Hrvatska elita ostaje tu, da sanja ostvarenje tisućugodišnjegg sna svojih predaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.