Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA IZJAVE S PANTOVČAKA
Povratak na članak

MORH o izjavama Miljenića i Lozančića: Ured predsjednika zlostavlja i šikanira načelnika Glavnog stožera

"Putni nalog kojim se isplaćuje dnevnica za službeno putovanje mora imati uporište u zapovijedi koja se donosi na temelju odluke ministra obrane odnosno drugog dokumenta Ministarstva obrane, u skladu sa zakonom", napominju, između ostalog, u priopćenju

Komentari 12

DH
Dinko Horvat
18:30 29.11.2021.

Ne razumijem koji je smisao ove konferencije. Zar u RH nemaju tjela koja su nadređena ako netko ne radi ili radi. Predsjednik je ukazivo na nešto, sad su njegovi službenici na nešto.... Sve ok ali zašto to ne rješavate tužite nekog. Građani imaju tisuču problema kome da mi kukamo baš smo željni Vaših prepucavanja.

VL
AB
abendblatt
18:20 29.11.2021.

MOLim MIlanovica n njegov Ured predsjednika, da se obrate Upravnom sudu i rjese problem ne postivanja zakona i svjesnog obmanjivanja javnosti svojim ne istinama, problem rjesen.

VL
IK
ikbmibm
08:27 30.11.2021.

Uzalud vam trud svirači s Pantovčaka. Banoziću ne daj se,sve po zakonu.

VL
SI
sisavac
07:14 30.11.2021.

hranj će se morati naučiti da ima dva jednako važna vlasnika, koji mu zatežu uzde, i potkivaju ga. za sad je slušao samo jednog, ali sad se drugi uključio. i ima jednako dugi štap.

VL
DU
Deleted user
09:13 30.11.2021.

Ovo je sramota, zbog zakonitog umirovljenja jednog vojnika, Predsjednik cijelu naciju maltretira inatom. Uništava ugled RH . To ni djeca u osnovnoj tako dugo ne rade. Vojska je u svim demokratskim državama pod civilnom kontrolom. Sjetite se, američki general koji je vodio "Pustinsku oluju" bio je naprasno umirovljen, jer nije odgovarao politici i davao izjave, nitko od 300 milijuna Amera nije radio probleme. Burčula nisu umirovili i ostavili bez kruha, dobio je jako dobru mirovinu. Predsjednik mora surađivati sa MORH-om svidjelo se to njemu ili ne po zakonu mora surađivati. Suradnja zahtijeva i kompromise. Ovakvo tvrdoglavo tjeranje inata vrhovnog zapovjednika koji nije služio toj vojsci u ratu, a mogao je, je licemjerna. Najbolje rješenje je smjena sve trojice involviranih i država će biti na dobitku. Neka sjednu u klub u Slovenskoj i nek se o svom trošku svađaju do mile volje, ionako su se tu i iskadrovirali uz krkačinu i ostale popratne sadržaje.

VL
FN
Fr@njo
18:41 29.11.2021.

vojnici ne smiju odstupati, ali, gospodine Admirale , smatramo da je ipak bilo dosta..

VL
Avatar Scheweningen
Scheweningen
21:13 29.11.2021.

Drago mi je da nekomentiranjem se pokaže da smo umorni od ovog rasturanja vojske i ne samo toga. Trojanski konj se otvorio …

VL
OL
olala
23:22 29.11.2021.

HDZ na djelu,je li to ona stranka koja je osuđena za korupciju i mora vratiti lovu...doduše samo dio ali je ipak sud donesao pravorijek!Svatko normalan koji nije uhljeb vidi što se dešava,samo oni koji imaju koristi od te stranke pišu hvalospjeve,lupaju plusiće itd.!

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
05:39 30.11.2021.

MORH pripada HDZ-u,sve ostalo je smijurija......

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
21:19 29.11.2021.

Počela rafalna paljba putnim nalozima od Banskih dvora prema Pantovčaku. Slijedi adekvatan odgovor...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.