Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100 dana i 17,36 milijuna kuna
Povratak na članak

MORH-u stigle ponude za izgradnju trezora za kovanice, ponude i 100% više od procijenjene vrijednosti

Za taj posao stiglo je ukupno devet ponuda i sve su bile iznad procijenjene vrijednosti

Komentari 4

DU
Deleted user
21:26 14.05.2022.

U hrvatskoj nista ne moze bez pogodovanja tj lopovluka...a morh je specifican po pogodovanju jer tamo nema niti ce biti bilo kakove kontrole..kakovu vezu ima morh sa kovanicama ...zar to nije posao hnb i vujcica odaka bajtinice svaljekice corica i inih ek.ekspetata ..itd

VL
DU
Deleted user
19:44 14.05.2022.

Hoće li biti kao sa jugodinarima pretvorbe tada u DM,a sada kovanica u euriće.Mogli su taj metal pretopiti i napraviti euriće,a ne skladištiti.To je zelenije,barem mi se čini.

VL
ER
erosaonogasvijeta
22:50 14.05.2022.

Ako te "kovanice" nece imati vrijednost onda ih treba prodati po cjeni bakra Zasto bi se bezvrijedne kovanice trebalo cuvati?

VL
DO
doberdedec
20:02 14.05.2022.

Dobro ti se čini. To skladište kad bude popunjeno, biti će bankomat za mjenjanje kuna u eure za hadezeovce za punjenje crnih torbi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.