Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISEGA U POŽEGI
Povratak na članak

MORH: Sve veći interes za dragovoljno vojno osposobljavanje

Zapovjednik Središta za temeljnu obuku brigadir Milan Čorak izvijestio je da prvi puta od stupanja na snagu dragovoljnog vojnog osposobljavanja u jednoj godini kreću tri naraštaja naglasivši da je to ostvarenje vizije Ministarstva obrane na čelu s ministrom Damirom Krstičevićem i vrhom Oružanih snaga RH.

Komentari 8

BI
bijelocrveni
22:45 13.10.2017.

Sto vise profesionalnih pljuvaca po hrvatskoj, to vise onih koji su ju spremni braniti. Bogu hvala!

VL
TR
Trisestrice
06:24 14.10.2017.

Bravo mladi ljudi. Nauciti ce se discipline sto generalno nedostaje nasim maldim ljudima. Bolje nego da sjede po kaficima po cijele dane.

VL
EL
elkomadante
23:18 13.10.2017.

Čak su i vojsku upregnuli za zaustavljanje bježanije naroda iz vlastite zemlje slanjem poziva na raport....ma neće vam ni to pomoći razbojnici i bivši i sadašnji a i budući.. .

VL
MU
mulag
04:16 14.10.2017.

od kud za financiranje vojske, dosta je članarina za Nato

VL
DU
Deleted user
21:31 13.10.2017.

to su vizije ministra krsticevica ili nisu i prije niega je netko slao postrojbe u sraz sa rusima pa nisu liso prosli sto nerazvijenija drzava to je veci interes za rad u vojsci I u sk svi vole biti vojnici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.