Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEDNA NABAVA NEMA OZNAKU TAJNOSTI
Povratak na članak

Evo na što će MORH potrošiti 1,7 milijardi kuna

Postupci javne nabave moraju biti transparentni i to nije samo stvar zakona nego i naš interes i naše čvrsto opredjeljenje, rekao je Krstičević.

Komentari 6

BA
bakulušić
19:24 18.01.2017.

Važno je na vrijeme obavijestiti "javnost" tj. medije, (ne)vladine udruge civilnog društva, platformaše, plenumaše i ostale koji moraju sve znati, da opet ne počnu hajke i harange jer se "troše naši novci bez naše suglasnosti". Da se ne ponovi slučaj Predsjednice i puta u Ameriku. Treba ih obavještavati kao što ih je JNA obavještavala kad i što nabavlja pa im sada takve obavijesti nedostaju. Sve mora biti transparentno kao u "dobra, stara vremena".

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
17:47 18.01.2017.

Čekam plan revizije, tj. remonta M84, da li je tu i modernizacija, ili ne, poput aktivnog oklopa i sl...

VL
AM
AMD------------------------
16:45 18.01.2017.

dojmljuje me se,da ce ova vlada ozdraviti hrvatsku zajednicu.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:57 18.01.2017.

Vlada RH se prvo treba zaduziti da bi onda ono sto dobije na kredit MORH mogao trositi jer novaca u proracunu jednostavno nema. Mi nista ne proizvodimo pa se moramo zaduzivati da bi mogli trositi. Kada cemo posudjeno vratiti vidjeti cemo, vjerojatno nikada s obzirom da dug samo raste. Posudjujemo i stvaramo novi dug da bi vratili stari dug.

VL
MA
marvel123
09:37 08.04.2017.

Nema tu mudrosti i prevelike filozofije. Treba napraviti reda i modernizirati Hrvatsku Vojsku i Hrvatskog Vojnika. Nakon toga, pokloniti Iraku svo staro i svo istocno oruzje. Ili jednostavno pobacati u staro zeljezo. Nikakvi remonti ili slicno. Ruske migove i helikoptere odmah u staro zeljezo i od toga napraviti prometne znakove. Nama treba americka tehnologija. Ma sta kostala. Ulaganje u sigurnost nije bacen novac. Tek tako postajemo sigurna zemlja. Iskustvo sa susjedima nas uci da moramo biti uvijek spremni. Nazalost.

VL
TR
Trnjanec
18:09 18.01.2017.

Ako nema oznaka tajnosti, znači da se ne nabavlja ništa bitno i novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.