Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMONT AVIONA

Kotromanović prijavio generalski zbor DORH-u, traži provjeru izjava o MiG-ovima

MIG-ovi
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
10.07.2014.
u 12:24

U pismu HGZ-a iznose se određene indicije o navodnom pogodovanju ukrajinskoj strani

Iz Ministarstva obrane danas su izvijestili kako su pozvali DORH da utvrdi navode iznesene u pismu Hrvatskog generalskog zbora o remontu MIG-ova, objavljenog jučer u Večernjem listu, u kojemu se iznose određene indicije o navodnom pogodovanju ukrajinskoj strani u tom postupku.

"S obzirom da umirovljeni generali, koji se danas pozivaju na zaštitu nacionalnih interesa, u svom pismu o spomenutim indicijama nisu obavijestili nadležne državne institucije, iako su kao i svaki građanin RH bili dužni to učiniti, Ministarstvo obrane o tome je obavijestilo Državno odvjetništvo RH", poručili su iz MORH-a i priopćenju.

>> Legendarni pilot Ivan Selak čudom spasio MIG i život

Komentara 56

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:57 10.07.2014.

Budimo iskreni , ovo sa migovima je cirkus , smijurija od vojnih zrakoplova . Nametnuto od "predsjednika Mesica , po nekim svojim Rumunjsko Ukrajinskim vezama iz doba hladnog rata . Migovi su sramota za vojsku , pogotovo za vojsku NATO pakta a siguran sam da i te trgovine ne idu bez provizija . Ovo je odavno za istragu .

Avatar tituš
tituš
12:45 10.07.2014.

U zemlji Antuntuna gdje je sve izopačeno, a ipak se čini normalno, evo najnovijeg svjedočanstva i potvrde. Ministar koji to najprije nije smio niti mogao biti zbog kriminalnog sudjelovanja u prljavim rabotama u KIO, koji je već odavno trebao biti u zatvoru zbog veleizdaje i razoružavanja zemlje, prijeti onima koji su zemlju stvorili i koji više ne mogu zbog savjesti gledati nastalu situaciju. Remont 5 zrakoplova se radi u zemlji koja je u ratu, godinu dana duže od predviđenog roka, u zemlji koja nema sposobnosti obaviti posao i pravo je pitanje, je li na zrakoplovima išta obavljeno. Čini se po vijestima da su još više u kvaru i izgubili su i onu sposobnost letenja koje su prije remonta imali. Pogrde jedne!

Avatar garestrasni
garestrasni
12:47 10.07.2014.

kotromanoviću, ako generalski zbor laže zašto migovi nisu operativni, rok po ugovoru remonta je prošao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije