Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

MORH-ov avion prevezao bolesnu osmomjesečnu bebu u Zagreb

Zahvaljujući brzoj intervenciji i suradnji MORH-a i Županijskog centra 112 Split, vojnim avionom An-32B, 91. zb HRZ i PZO-a transportiran je još jedan mladi bolesnik čija medicinska dijagnoza zahtijeva hitnu pomoć specijalista.
04. studenoga 2011. u 19:11 9 komentara 13 prikaza
Vojni avion
Foto: MORH

Zahvaljujući brzoj intervenciji i suradnji MORH-a i Županijskog centra 112 Split, vojnim avionom An-32B, 91. zb HRZ i PZO-a u petak popodne transportiran je još jedan mladi bolesnik čija medicinska dijagnoza zahtijeva hitnu pomoć specijalista.

Bolesnu osmomjesečnu bebu avionom su iz Zračne luke Split do Zračne luke Zagreb prevezli djelatnici Oružanih snaga RH odakle je potom sanitetskim vozilom iz Velike Gorice prevezena u Kliniku za infektivne bolesti ''Fran Mihaljević'' u Zagrebu.

Let za medicinske potrebe trajao je od 13.30 do 14.50 sati, obavještava Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

NEVJEROJATNO!
Fotografija s vjenčanja otkrila tajnu njezina supruga: 'Posumnjala sam kad sam vidjela muževe sestre'
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • Harpoon:

    Za svaku pohvalu. Najvjerojatnije je spašen jedan tek započeti život. Ako je na naš račun (ovaca za šišanje) vladin avion mogao letjeti u Gou po tijelo pok. sina Vladimira Šeksa i vozikati DrIvu i lopinu Žužula po potrebi i kuda ... prikaži još! su željeli) onda može i HRZ spašavati ljudske živote.

  • -obrisani-:

    Vladin avion je zauzet u zadnje vrijeme. Stoji na pisti u zracnoj luci u Zagrebu i ceka Vladu da zbrisu iz Hrvatske nakon izbora.

  • -obrisani-:

    Aha. I MORH ima svoj avion. A gdje je bio vladin avion u to vrijeme?