Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ VOJNIH SNAGA

MORH-ov avion prevezao bolesnu osmomjesečnu bebu u Zagreb

Vojni avion
MORH
04.11.2011.
u 19:11

Zahvaljujući brzoj intervenciji i suradnji MORH-a i Županijskog centra 112 Split, vojnim avionom An-32B, 91. zb HRZ i PZO-a transportiran je još jedan mladi bolesnik čija medicinska dijagnoza zahtijeva hitnu pomoć specijalista.

Zahvaljujući brzoj intervenciji i suradnji MORH-a i Županijskog centra 112 Split, vojnim avionom An-32B, 91. zb HRZ i PZO-a u petak popodne transportiran je još jedan mladi bolesnik čija medicinska dijagnoza zahtijeva hitnu pomoć specijalista.

Bolesnu osmomjesečnu bebu avionom su iz Zračne luke Split do Zračne luke Zagreb prevezli djelatnici Oružanih snaga RH odakle je potom sanitetskim vozilom iz Velike Gorice prevezena u Kliniku za infektivne bolesti ''Fran Mihaljević'' u Zagrebu.

Let za medicinske potrebe trajao je od 13.30 do 14.50 sati, obavještava Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

Ključne riječi

Komentara 9

HA
Harpoon
20:08 04.11.2011.

Za svaku pohvalu. Najvjerojatnije je spašen jedan tek započeti život. Ako je na naš račun (ovaca za šišanje) vladin avion mogao letjeti u Gou po tijelo pok. sina Vladimira Šeksa i vozikati DrIvu i lopinu Žužula po potrebi i kuda su željeli) onda može i HRZ spašavati ljudske živote.

OB
-obrisani-
20:26 04.11.2011.

Vladin avion je zauzet u zadnje vrijeme. Stoji na pisti u zracnoj luci u Zagrebu i ceka Vladu da zbrisu iz Hrvatske nakon izbora.

OB
-obrisani-
19:27 04.11.2011.

Aha. I MORH ima svoj avion. A gdje je bio vladin avion u to vrijeme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije