Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grob pokojnog diktatora
Povratak na članak

Morbidna znatiželja: Tisuće nahrupile na Francov grob

U srpnju ove godine Dolinu palih posjetilo je više od 38 tisuća ljudi. U isto doba prošle godine bilo ih je 25 tisuća

Komentari 13

ST
stefj
10:00 20.08.2018.

He, he, to je morbidno, a posjet Titekovom grobu ili slavlje u Kumrovcu je što?

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
11:30 20.08.2018.

Spomenik treba ostaviti i kao podsjetnik da je slobodno izabrani Francov tzv. "fašizam" nakon što je nužnom silom porazio komuniste (jer oni jedino silu razumiju), slobodnom voljom tog tzv. "diktatora" bez ikakvih šokova doveo do ekonomskog prosperiteta i demokracije. Komunizam nigdje nije slobodno izabran nego je redovno uspostavljen masovnim ubijanjima i oduzimanjem ljudskih prava i redovno je završavao u teškim ekonomskim slomovima, ponekad i krvavim ratovima, nakon čega su slijedile duge i bolne tranzicije u zdravo društvo.

VL
LU
lunar777
12:28 20.08.2018.

Da ispravim HNSovu jugofilnu HINAu, građanski rat i reakcija Franca je bila izazvana masovnim pokoljima koje su počeli činiti komunistički anarhisti. Poslije je išla spirala zločina s obje strane.

VL
Avatar naroz
naroz
18:48 20.08.2018.

kada sam video sliku ja sam pomislio da su to hrvati ali nisam promasio tako puno

VL
Avatar naroz
naroz
18:49 20.08.2018.

a dije onaj sto se obukao kao zena

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.