Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO obećao pomoć

'Moramo zaustaviti Ruse na zapadnom Balkanu, ondje trebamo više Europe'

02.12.2022.
u 12:34

Šefovi diplomacija članica NATO-a zaključili su dvodnevni sastanak u Bukureštu obećavši više pomoći Ukrajini u oružju i opremi, ali i pozivajući Europu da osnaži prisutnost na zapadnom Balkanu i zemljama u ruskom susjedstvu kako bi se ograničio utjecaj Rusije.

Ključne riječi

Komentara 51

VI
vidum
15:44 02.12.2022.

Svijet treba zaustaviti terorističku organizaciju zvanu NATO savez.

SE
Serđo23
19:19 02.12.2022.

Ma ne morate nam pomagat i branit nas ! Hodite doma i biti će mir kao dok vas nije bilo !

GO
goran2hr
20:36 02.12.2022.

Rusi brane BiH Hrvatima da dobiju svoj entitet. Rusi su razvalili "Hercegovačku banku". Ruski sudac Agius osudio je vodstvo BiH Hrvata. Rusi su nametnuli pravilo po kojem drugi BiH Hrvatima biraju predsjednika. Krajnje je vrijeme da se zaustave Rusi! Sad je dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?