Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN SINČIĆ:

'Potpuno je druga stvar kada netko na utakmici viče 'Sieg Heil' od 'Za dom spremni''

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: screenshot HRT
15.01.2015.
u 22:07

Sinčić je rekao da je bio na Rabu i formirao ekipu za parlamentarne izbore

Kandidat Živog zida na prošlim predsjedničkim izborima Ivan Vilibor Sinčić rekao je u emisiji Labirint na HTV-u da je bio na Rabu i formirao ekipu za parlamentarne izbore te kako u nedjelju s istim ciljem ide u Dubrovnik.

- Sudjelovat ćemo na parlamentarnim izborima, moramo ući u parlament i promijeniti mnoge zakone. Radit ćemo punom parom - poručio je Sinčić. Nije se htio svrstati ni na ljevicu ni desnicu.

Na sugestiju da Živi zid nije baš uspješan u sprečavanju deložacija jer većina ipak završi na ulici, Sinčić je uzvratio kako su oni zapravo vrlo uspješni te da su spriječili više od 100 deložacija.

- Kada bi bilo tko od ministara poduzeo nešto po pitanju deložacija, njih ne bi ni bilo. Oni imaju milijune na raspolaganju - rekao je Sinčić, dodajući da Živi zid nije protiv ovrha, već protiv "besmislenog forsiranja ovrha koje ubijaju ljude".

Ponovno je odbio odgovoriti na pitanje što bi učinio da je kao predsjednik na stadionu gdje se skandira "Za dom spremni" jer, kako je rekao, ne želi dijeliti javnost po tom pitanju. 'Da netko viče Seig Heil na toj utakmici to bi bila potpuno druga stvar.  To je nešto protiv civilizacije', kazao je Sinčić i ponovio da se o poviku "Za dom spremni" ne želi očitovati.

>> Ustavni sud odbacio Sinčićev zahtjev jer nisu mogli utvrditi da ga je on potpisao

>> Sinčić došao braniti kuću bivšeg nogometaša Zorana Brlenića

Komentara 146

BI
billynik
22:54 15.01.2015.

U svoj ovoj gunguli novinarčiću je važan Za dom spremni. Stvarno ste dno dna.

GA
galico
22:58 15.01.2015.

Uporno ga žele uvući u ideološke rasprave

DU
Deleted user
22:24 15.01.2015.

U kurvinskoj državi ovo zvuči dosta pošteno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije