Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Pavić na EPSCO sastanku:
Povratak na članak

'Moramo se okrenuti jačanju vještina nezaposlenih, ali i zaposlenih'

Teme sastanka su bile proces digitalizacije i robotizacije te njihov utjecaj na tržište rada, važnost uspostavljanja odgovarajuće ravnoteže između fleksibilnosti rada i potrebe za zaštitom radnika te mogućnosti korištenja EU fondova i financiranja inovativnih rješenja

Komentari 4

SU
suvaja
15:11 21.07.2018.

Pavic ce po kilazi prestici plenkovica u kilazi...braca po zderacini...

VL
MU
mulag
16:21 21.07.2018.

ne seri

VL
HR
Hrabraja
12:05 21.07.2018.

Kaze osoba bez dana radnog staža u realnom sektoru, pa dovoljno je otvoriti stranicu Burze rada i pogledati komentare da vidite koliko ste nesposobni

VL
DU
Deleted user
13:17 21.07.2018.

proces digitalizacije i robotizacije,...naša vokojebina neće imati problema sa digitalizacijom i robotizacijom. Te đavolje mašine onemogućuju lov u mutnom. Osim toga bitnije stvari nas muče, svi nehrvati nekatolici i slično.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.