Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović:

'Moramo nastaviti podupirati potpuni suverenitet Gruzije'

Kolinda Grabar Kitarović
Ured predsjednice
20.06.2015.
u 15:34

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na kraju radnog posjeta Slovačkoj susrela se s gruzijskim predsjednikom Giorgijem Margvelashvilijem.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na kraju radnog posjeta Slovačkoj, na marginama Globalnog sigurnosnog foruma GLOBSEC 2015, susrela se s gruzijskim predsjednikom Giorgijem Margvelashvilijem.

"U razgovoru, predsjednica Grabar-Kitarović je naglasila kako podupire težnju Gruzije za europskim i euroatlantskim integracijama. 'Moramo nastaviti podupirati potpuni suverenitet Gruzije i pravo da sami odlučujete o svojoj budućnosti.' naglasila je Predsjednica, izvijestili su iz njezina Ureda.

"U razgovoru je istaknuto kako su bilateralni odnosi dobri i kako nema otvorenih pitanja te kako treba uložiti dodatne napore u jačanju gospodarske suradnje. Predsjednik Gruzije izrazio je svoje zanimanje za hrvatsko iskustvo u reformama i transformacijski učinak približavanja Europskoj uniji. Dogovoren je nastavak razgovora i jačanje suradnje te je u  tome duhu predsjednik Margvelashvili pozvao predsjednicu Grabar-Kitarović u službeni posjet Gruziji", zaključuju iz Ureda predsjednice.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović i kardinal Bozanić s predsjednikom HAZU-a razgovarali o krizi

>>Grabar-Kitarović raspravljala s Cameronom o stanju u jugoistočnoj Europi

Komentara 23

TO
tolitol
17:10 20.06.2015.

Meni se čini da će biti nešto manje proruskih komentara jer su se Rusi, barem zasad, pokazali ravnodušni prema pripremi UN-ove rezolucije o Srebrenici kojom bi se osudio genocid koji su Srbi tamo počinili. A ruska stanovišta u vezi s našim istočnim susjedom isključivi su razlog zbog kojih devedeset posto "gostujućih" komentatora pozitivno komentira Ruse u svakoj vijestici Večernjeg.

Avatar eliminatorZD
eliminatorZD
18:45 20.06.2015.

začepi , i daj ostavku !!!

HO
homofob
17:02 20.06.2015.

Jos jedan susjed Rusima koji je osjetio posljedice Putlerove terapije Viagrom! Hajde rusofili da li su i tamo fasisti ili ustase? Kojim pravom je Putler okupirao i aneksirao trecinu drzave? Svima koje napada ili prijeti napadom Adolf Fuhrer Putler treba dati vojnu pomoc i ekonomsku podrsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije