Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakovina o teranu
Povratak na članak

'Moramo naći rješenje koje će biti prihvatljivo i Komisiji, ali i Sloveniji'

Glavna tema bio je program ruralnog razvoja

Komentari 10

DU
Deleted user
18:23 15.12.2014.

Sramotno je da Hrvatska već dvadeset godina nije u stanju zaštititi Teran, Hrvatsicu, Istarski pršut, Ombolo, Drniški pršut, Kulen, Paški sir, Rapsku tortu, Imotsku tortu, Prisnac, Međimursku gibanicu, Šurlice, Čavrke, Šljivovicu, Bisku, da ne govorimo o izvornoj odjeći, glazbenim instrumentima,, glazbenim ljestvicama, drugim jelima i pićima.....A kad pogledaš osim Ministarstva kultute tu je još nebrojeno Agencija za očuvanje,,,promicanje, Povjerenstava ua ....Komisija za ....Centara za...Udruga za...Ureda za.....Sramite se. Ležite na našim grbačama, vrijeđate nas, potkradate, dangubite, ne štitite, ne čuvate, ne hajete ...Neradnici i vucibatine

VL
CA
campa
19:05 15.12.2014.

Greškom sam umjesto teran upisao teren.Ali pitanje stoji jer je teran gotova stvar presuđena u korist Slovenije.

VL
CA
campa
18:06 15.12.2014.

Jakovina mi liči na vanzemaljca,zbunjeno i nedorečeno.Nemogi dokučiti što predstavlja" teren " za Slobeniju i Hrvatsku i bilo bi dobro da se isto pojasni.Definitivno sam siguran kad se govori o razvoju Hrvatske poljopprivrede niokom e slučaju ne govori o razvoju boljitku malih poljoprivrednika nego se radi o boljitku uvoznog lobija i stranim kompanijama.

VL
MA
maxmaxymus1
19:53 15.12.2014.

hahaha,nije mogo nać rješenje za trgovinicu od 20 kvadrata a ne za zaštitu Hrvatskih proizvoda.nesposobnjaković

VL
DE
demokršćanin
18:53 15.12.2014.

Zna li ministar uopće što je to TERAN?

VL
NV
novo vriijeme
00:05 16.12.2014.

A gdje je ona izdajnica juaca Kosorica koja je za dva sata sredila naš ulazak u EU zajedno sa kulenom, teranom, prošekom, ribarskim kvotama, poljoprivrednim kvotama, brodograđevnim kvotama, ribarskim pojasom, piranskim zaljevom, štednjom ljubljanske banke, enormnom iskorištenošću predpristupnih fondova i sve naravno u našu korist. Šta su oni prije nje sve nesposobnjakovići godinama zavlaćili pregovore, gle ti nju sposobnu. Trebala bi odgovarati za izdaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.