Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Petir:
Povratak na članak

'Moramo mijenjati praksu da stranačka pripadnost bude kriterij za posao'

Petir je rekla kako je u svijetu "300 milijuna kršćana u progonu i ne mogu prakticirati svoju vjeru".

Komentari 6

Avatar Grunf
Grunf
08:20 07.05.2019.

sad kad ste sve uhljebili onda mjenjajmo pravila

VL
DA
Danijel2
08:20 07.05.2019.

Gdje smo mi od Mađarske! Sjećam se dobro kako je krenula propast trgovačke stranke HSS-a. Siromašni i sposobni će otići, ostati će neki drugi.

VL
MA
Machak
08:16 07.05.2019.

Zanimljiv stav, sada, kad nije više članica stranke koja uhljebljuje...

VL
AL
AlBundy57
11:02 07.05.2019.

Kad Rvatska postane Hrvatska tad ce se pravila promjenit

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:50 07.05.2019.

ona je mnogima pomogla na 'nađu' posao. sad priča nešto drugo. kako to misli ostvariti u hrvatskoj, ako se kandidira za eu parlament?! njihovi programi kojima mame birače su svi jednaki, i pogrešno intonirani. bave se domaćim temama. baš smoo super profitirali lakšim ribolovom na jadranu i kvalitetnijom nutelom zbog borzanice i šuice... koga briga što u jadran mogu svi ribari bez ikakvih ograničenja, bitn oda onih par naših može loviti, da lovostaja nema kad bi trebao ni kolko bi ga trebalo biti. i dalje je 'nutela' i 'ariel' iste 'kvalitete'... jesu uspjele, svaka im čast! najveći uspjeh eu zastupnika zadnjih 10 godina je ukidanje obveznog oblika i dimenzija rajčica, luka, mrkve, krumpira... sad mogu se prodavati i oni koji nemaju idealne geometrijske oblike- to je eu, birokracija prema kojoj bivši sssr izgleda kao neka naša mala općina.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:03 07.05.2019.

A jel? A ti si kao sve i bez politike postigla svojim znanjem i iskustvom bez dana radnog staža ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.