Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamala Harris prihvatila kandidaturu:
Povratak na članak

'Moramo izabrati predsjednika koji će nas okupiti. Nema cjepiva protiv rasizma'

Komentari 5

NE
neboiznadzagreba2
08:18 20.08.2020.

"Nema cjepiva protiv rasizma...", kakvo jeftino podilaženje podkapacitiranim kvazidemokratima! Go, Trump, go, rasturi ove licemjere!

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
09:05 20.08.2020.

Sisavac, kakvo je vrijeme u bg pašaluku😁😁😁

VL
Avatar debeli1000
debeli1000
19:45 20.08.2020.

Možda pročitati knjigu od njegove nećakine Mar i Trump koja ga opisuje kao psihopatu! Žena ima pHd iz psihologije. Trump je eskivirao Vijetnam dok je Bidenov sin bio u vijetnamu. Pogledaj malo po netu koliko se visokopoziconiranih life long republikanacaa će prvi puta u životu glasovati za demokratsku partiju. Zamisli da Mesi c podrži Plen kov. Javljaju se ljudi is vojske isto životni republikanci u dirljivim videima u što se Amerika pretvorila i kako se stide što su Amerikanci. Trump je opasnost za cijeli svijet!

VL
SI
sisavac
08:03 20.08.2020.

a koji je to američki predsjednik okupio narod? nixon? keneddy? bush? prvi, drugi? obama? clinton? svi su oni 'pobijedili' sa 0,5% više glasova od protivnika. klasični rezultat američkih izbora je 50.1% : 49.9%. a imaju hrabrosti rezultate iz bjelorusije, gdje jedan kandidat uzme 80% glasova, osporavati! sramota. po takvome, ameri moraju svake izbore dvaput brojati glasove. nakaradni elektorski sustav ne treba ni komentirati. sve je podređeno da neki treći ne može ni približiti se izborima. i takvi drugima dociraju o demokraciji, slobodi izbora, slobodnom tržištu.. sva sreća pa su natiskali tolko dolara da će jako brzo propasti, država im danas plaća novcem koji se tiska, ne onim koji se privrijedi, prihoduje od poreza, znači od neke poslovne aktivnosti. oni danas financiraju državu sa tiskanim novcem...u svakom normalnom okruženju to bi značilo hiperinflaciju, a tu ne. burze divljaju, indexi rastu, a nezaposlenost veća nego ikad. vjerojatno nezaposleni troše više nego zaposleni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.