Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POGREŠNA ODLUKA'

Mora odblokirati korisnike na Twitteru: Trump će se žaliti na odluku suda

Donald Trump
Foto: Yuri Gripas/REUTERS/PIXSELL
24.08.2019.
u 07:54

Tročlano sudsko vijeće je prošli mjesec podržalo odluku nižeg suda iz svibnja 2018. prema kojoj je Trump morao skinuti blokadu desecima sljedbenika na Twitteru.

Američki predsjednik Donald Trump žalit će se na odluku saveznog suda prema kojoj je prekršio Ustav blokirajući ljude na svom Twitter profilu čiji mu se komentari nisu sviđali.

Trump je u petak zatražio da se još jednom razmotri sudska odluka tvrdeći da je pogrešna.

Američki predsjednik ima više od 63 milijuna sljedbenika na Twitteru na koji često stavlja važne objave. Tako je samo u petak objavio da će povećati carine Kini za pet posto te da je ponudio pomoć brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonaru u gašenju požara u Amazoni.

Tročlano sudsko vijeće je prošli mjesec podržalo odluku nižeg suda iz svibnja 2018. prema kojoj je Trump morao skinuti blokadu desecima sljedbenika na Twitteru.

Komentara 5

CR
CroZrakomlatNo1
08:49 24.08.2019.

Bogubojazni Trump bi mogao postat Papa! Hvala Bogu da imamo na planeti Trumpa i domoljube nalik njega i u lipoj nasoj Cro!!!

OA
Oatzi2
08:34 24.08.2019.

Ostavite bolesnog covjeka na miru, on treba hitno lijecnicku pomoc, ali sam to ne shvaca.

DU
Deleted user
09:19 24.08.2019.

Lako za njega ali što reći za one koji glasuju za njega. Pa pogledaj na što to liči! Križanac Slobe i Dučea. On je uveo socijalizam u US. Nacionalsocijalizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije