Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA NEVJENČANIM SUPRUŽNICIMA

Monstrumu zbog silovanja djeteta 12 godina zatvora

pedofili
10.10.2009.
u 20:18

Par je razotkriven u srpnju 2008., kada ih je prijavio susjed djevojčice. Utvrdilo se da su iz Rijeke u Baranju dolazili kod Molnarove majke te su ondje upoznali obitelj djevojčice.

Vrhovni sud pravomoćno je potvrdio 12 godina zatvora Dragoljubu Molnaru (64), a njegovoj nevjenčanoj supruzi Emini Haskić (40) godinu i pol dana zatvora zbog seksualnog nasilja nad djevojčicom iz jednog baranjskog mjesta.

Molnar je osuđen zbog silovanja djeteta, a njegova nevjenčana supruga zbog bludničenja. Ona je kaznu izdržala te je puštena na slobodu. Djevojčica je zlostavljana od 9. do 13. godine, a danas zbog monstruoznog čina osuđenog para ima trajne psihičke posljedice.

Par je razotkriven u srpnju 2008., kada ih je prijavio susjed djevojčice. Utvrdilo se da su iz Rijeke u Baranju dolazili kod Molnarove majke te su ondje upoznali obitelj djevojčice, kojoj su se predstavljali kao prijatelji.

Molnar, državljanin Srbije s prebivalištem u Rijeci, malenu je prisiljavao na spolne odnose, potkupljivao novcem i različitim darovima i govorio kako nikome o njihovu odnosu ne smije pričati. Zlostavljao ju je u njezinu domu u Baranji, ali i u Rijeci, gdje je djevojčica odlazila na ljetovanja.

 

Ključne riječi

Komentara 5

GV
goran vrtaric
14:14 11.10.2009.

Ovdje jedina presuda treba biti prvo drvo i strik.

AN
Andreeejjj
20:25 11.10.2009.

Jebala vas debile opet nacionalnost! Kao mi Hrvati smo najbolji i najposteniji!?!???? Ovaj siluje dijete, onaj ubije 4 ljudi, onaj policajca, taj onoga...i sve pravi i cisti domacini i veliki posteni HRVATI lijepe nase!!!

MA
maticzel
20:30 10.10.2009.

Aaaa roditelji djevojcice,kao i obicno,nista nisu znali?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije