Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Mome dragom Narodu', ili kako Zoran Milanović kopira diktaturu kralja Aleksandra

17.03.2024. u 09:10

Osobu koju neki sada drže genijem, a neki ludom, trebalo je pokušati zaustaviti opozivom u Saboru. Sada ima otvoren put da revolucijom sprži Hrvatsku

Komentara 71

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:52 17.03.2024.

Hvala ti Škoro i DP. Ali koga čudi vi mislite da ste dobro učinili.

KA
karijes
11:32 17.03.2024.

Panika u redovima kriminalaca i zločinaca sa kremljenkom na čelu, otvoriti će Turudić ormar sa kosturima koje su dobro skrivali zločinci bajić, cvitan i drugi.

LO
Lot957
13:05 17.03.2024.

Treba biti jasno svima da Milanović neće nikad dati ostavku nego samo svoje ime koristi da privuče glasače za listu Grbinovu tako da on postane premijer i onda Zoki ima svu vlast u državi kao predsjednik da radi šta hoće jer će ga Grbin slušati za razliku od Plenkovića i ode Hrvatska u 3PM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije