Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajanje

"Mom je sinu jako žao, zna da je kriv i da mora odgovarati"

perajica (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
19.02.2011.
u 19:10

Plesačice plesnog centra Atomic Dance Factory i dalje se oporavljaju u bolnicama, a 21-godišnjak je u pritvoru

– Mom je sinu strašno žao i teško zbog nesreće. Svjestan je da je kriv i da će za to morati snositi odgovornost – kazao je Zdravko Perajica, otac 21-godišnjeg Ante koji je nedavno pred zagrebačkim noćnim klubom Gjurom 2, vozeći prijateljev citroën C3 sa 1,77 promila alkohola u krvi, teško ozlijedio tri djevojke.

Te mlade plesačice plesnog centra Atomic Dance Factory još se oporavljaju u bolnicama, a Ante je u pritvoru. Upravo je njihovo ozdravljenje trenutačno najvažnija briga obitelji Perajica.

– U stalnom smo kontaktu s roditeljima djevojaka. Molimo se da ozdrave jer je u ovom trenutku to najvažnije. Shvaćam koliko je njima teško, ali ni nama nije lako – kaže Zdravko Perajica, te demantira medijske napise da su tajkuni.

Sam, kaže, vozi devet godina star golf, a sinu pak nije htio kupiti automobil jer je smatrao da je premlad za takvu odgovornost. Vozački ispit Ante je, naime, položio prije nekoliko mjeseci.

– Znao sam s njim voziti da stekne malo iskustva, no automobil mu barem za sada nisam htio kupiti. Smatram da je premlad i preneiskusan vozač za takvu odgovornost, posebno zbog svega što se danas događa u prometu – kaže Perajica.

Komentara 53

SR
sta_reci
05:05 20.02.2011.

Momku je zao .. ma zao je svima nama i njega i djevojcica koje se sad lijece. Izgubljene buducnosti kome je to drago?

PR
pruske
11:46 20.02.2011.

puna su groblja ispričavanja i žaljenja nad učinjenim

DU
Deleted user
20:57 19.02.2011.

Ma hajde, koliki tajkuni su pogazili pa i ubili ljude, pa nikome ništa, a sad bi ovome oderali kožu. Kada će zakone ZA SVE biti jednak tada možemo pričati o deranju kože ovom pijancu. Kriv je koliko i ovi koji su ubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije