Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mimohod rijekom

Molitva i upaljene svijeće za sve zatočene hrvatske branitelje

mimohod mreže katolika (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/3
05.03.2011.
u 08:14

Na druženju poslije molitvenog programa mladi su skupljali priloge za pomoć obitelji Tihomira Purde

Tristotinjak mladih iz Mreže katolika grada Rijeke, uz njih i nekolicina branitelja i roditelja poginulih branitelja, u petak  su u mimohodu s upaljenim svijećama prošli središtem Rijeke. Od crkve Sv. Vida, gdje su se prije mimohoda okupili na svetoj misi i molili za sve zatočene hrvatske branitelje, preko Korza stigli su do Mosta hrvatskih branitelja na Delti. Molili su krunicu, a pred spomenikom na mostu gdje su ostavili svijeće uz stihove Pupačićeve pjesme Moj križ svejedno gori odali su počast svim poginulim braniteljma. 

Poslije molitvenog programa za sve je organizirano druženje tijekom kojega će se skupljati prilozi za pomoć obitelj Tihomira Purde.   

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:32 05.03.2011.

ma koji se kujac rivate........ima ...Purda koga....OBOŽAVAT.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije