Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurozona pred svađom
Povratak na članak

Mole za inflaciju – Talijani i Francuzi traže da se pokrenu neortodoksne mjere

Iako Draghi uz potporu Francuza i Talijana zaziva novu nekonvencionalnu monetarnu politiku, i dosadašnja je otišla jako, jako daleko

Komentari 3

CI
cicibela
11:51 23.09.2014.

Tigar od papira shvatio da mađioničarski trikovi više ne pale. Medijima nije ništa promaklo, nego planski zataškavaju sve važne događaje vezane uz kolaps financijskog sustava koji se bazira na lažnom novcu tj. novcu bez ikakvog pokrića.

VL
KO
kojesta
18:53 23.09.2014.

nije slucajno draghi sad glavni u ecb. njegov posao u italiji je vidljiv. nikako da izadju na kraj s problemima a berlusconi je namjerno maknut jer je bio premekan. a francuz moscovici sjedi sad u komisiji za financije i privredu, a sto je posebno napravio kao ministar financija francuske? samo dodatne probleme. i sad to treba prosiriti na cijelu eu. jasno. niske kamate i dugovi vode u krah. a kad fed nakon brda jeftinih bezvrijednih kredita i papira tek pocne dizati kamate onda tek bude guzve. ocito je to sve dogovor.

VL
KO
kojesta
18:45 23.09.2014.

s tim bezvrijednim papirom zvanim novac sad ce kupovati sve drzavne infrastrukture (ponegdje vec i rade tako, napr, grcka, hr. i spanjolska), odrediti masovnu privatizaciju iako se zna da je ona samo kosmetika i stvara niz problema, onda sto cee ostati? novac koji cesto nije niti bezvrijedan papir, vec samo brojke u pc-u, otici ce u rupu, a njima ce ostati vrijednosti. na kraju nam dolazi bezgotovinski promet cime ce se drzava posluziti po miloj volji "guleci" odn. otimajuci nas novac, jer sve drzave su prezaduzene i budu se posluzile nasim bankvnim racunima. to je vec sa g20 odluceno. iako ni sav novac vise ne moze sprijeciti otvoren krah. a od banaka ostat ce samo najvece lopine. a masa ljudi u roblje. vise ovo nije kapitalizam, niti feudalizam vec cisto robovlasnistvo drustvo. za koju godinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.