Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Moldavka izbola nožem nevjenčanog supruga u Solinu

policija
Arhiva VL
13.01.2011.
u 07:56

Natalie B. (33) izbola je nožem po rukama i trbuhu Andriju H. (40) s kojim u izvanbračnoj zajednici živi već 10-ak godina

Splitska je policija privela Natalie B. (33), državljanku Moldavije zbog pokušaja ubojstva svoga nevjenčanog supruga Andrije H. (40).

U četvrtak, petnaest minuta prije dva sata, u obiteljskoj kući u Solinu Natalie mu je zadala više ubodnih rana nožem po rukama i trbuhu. Andrija je s teškim tjelesnim ozljedama hitno prebačen u Klinički bolnički centar u Splitu gdje je operiran. Nije životno ugrožen. Natalie, koja ima status stranca sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj, je uhićena i dovedena na kriminalističku obradu.

Natalie i Andrija su izvanbračnoj zajednici već 10-ak godina.

Komentara 3

IZ
izvidnica
08:36 13.01.2011.

bit ce da ju je dobro mlatio jer to obicava raditi jedan dobar dio muske populacije ....a to nije glupa hrvatica koja suti i trpi takav teror nego krvolocna moldavka ( e bas je naisao na majstora) .......

OB
-obrisani-
12:23 13.01.2011.

Nemamo ni minimum informacija da bismo donosili bilo kakve zaključke. Pogotovo ne takve kao što su glupost Hrvatica i krvoločnost Moldavki. Ja jesam sklon da verujem da je ovaj dasa manje više sam isprovocirao da je ženi pao mrak na oči i nije znala šta radi, ali ponavljam da nema dovoljno elementa za bilo kakav zaključak. Simptomatično je to što ni nakon 10 godina nisu formalno u braku ( a to bi Moldavki puno značilo) nego ima samo status stranca sa trajnim boravkom. Kao da ovaj čovek, s kojim je živela, nije hteo da joj toliko učini i da se s njom venča, pa da dobije i državljanstvo i sve ostale prinadležnosti koja iz državljanstva proističu.

GR
gresham
18:41 13.01.2011.

slabo je plodio ruskinju hehehehehee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije